Algemeen Jeugd

Leuk dat je interesse hebt in onze tennisvereniging!
BLTC Westerhout telt ongeveer 100 jeugdleden, variërend in de leeftijd van 6 t/m 17 jaar

Proefles
Ben je benieuwd naar de tennissport en zou je graag een keer een proefles doen? Je bent van harte welkom! Mail dan je naam en leeftijd naar jeugd@bltcwesterhout.nl

Jeugdcommissie


De jeugdcommissie behartigt de belangen van de jeugd. De jeugdcommissie organiseert de voor- en najaarscompetitie, de jeugdclubkampioenschappen en diverse andere leuke tennisactiviteiten. De commissie bestaat op dit moment uit vier commissieleden:

   • Ellen Oosterwal-van Nimwegen, voorzitter jeugdcommissie
Toen onze dochter begon met tennissen zat ik met nog een aantal moeders te kijken, allen hadden wij nog nooit getennist en durfde eigenlijk niet de eerste stap te zetten. We hebben toch de “stoute” tennisschoenen aangetrokken en zijn met een club moeders 2 jaar geleden het sportieve avontuur aangegaan. Ik ben erachter gekomen wat een ontzettende leuke sport tennis is, ik had dit veel eerder moeten doen! Ik ben vorig jaar in de jeugdcommissie begonnen omdat ik het leuk vindt om betrokken te zijn bij de club en mijn steentje bij te dragen zodat de jeugd fijn kan tennissen bij deze gezellige club.

   • Wendy Kossen, lid jeugdcommissie
Het is allemaal begonnen doordat mijn zoon Timo een jaar of 5 geleden ging tennissen. Vervolgens mijn vriend Michel en toen kon ik niet achterblijven om ook de baan op te gaan. Ik geniet nu van de training en de vrijdagavondcompetitie met een leuke club vrouwen. En vanaf het begin ook al betrokken bij de jeugdcommissie om te helpen bij alle dingen rondom de jeugd. Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers en we willen onze kinderen toch een heerlijke tijd op Westerhout te geven!

   • Peter Brokkaar, lid jeugdcommissie
Ik kom oorspronkelijk uit Heemskerk en daar heb ik in mijn jeugd getennist.
Inmiddels zijn we ruim 30 jaar verder. Ondertussen woon ik in Beverwijk ben getrouwd, een zoon en een dochter.
Toen onze zoon 8 werd wilde hij Tennissen, Ook mijn dochter is begonnen toen ze 8 was. inmiddels is het hele gezin regelmatig bij BLTC Westerhout op het park te vinden. Buiten het zelf tennissen vind ik het ook leuk om me bezig te houden met de Competitie voor de jeugd.

   • Sandra Niezen, lid jeugdcommissie
Samen met Jeroen en onze 3 kinderen woon ik vlakbij Westerhout. Onze dochter Julia en zoon Jonas tennissen bij Westerhout en hebben daar veel plezier in. Sinds 2020 tennis ik zelf ook en kan ik zeggen dat ik mijn sport heb gevonden. Samen met een gezellige groep dames heb ik wekelijks les en hebben we al heel wat afgelachen. Binnen de jeugdcommissie zorg ik voor de afhandeling van de mail aan de jeugdcommissie en help ik met het organiseren van de jeugdactiviteiten.

Ellen, Peter, Wendy, Sandra