Vrijdagmiddagcup

Vrijdagmiddagcup

De vrijdagmiddag-cup is nieuw en zal starten op vrijdag 18 mei 2018.

Iedere vrijdagmiddag zal er onder begeleiding van Frank Jansen onderlinge wedstrijdjes georganiseerd worden. Er wordt verwacht dat in ieder geval de niet-competitiespelers hier aan deel zullen gaan nemen om zo te ervaren hoe leuk het is om aan kleine wedstrijdjes mee te doen.

Gewoon ontspannen op je eigen club met kinderen die je kent. Waarschijnlijk vinden ze het zo leuk dat ze het jaar daarop ook door willen stromen naar competitiespeler 🙂

Uiteraard zullen de kinderen deze vrijdagmiddag op eigen kleur spelen of wie weet….al een keer mogen ervaren hoe het is om in een andere kleur mee te spelen. Overigens mogen ook de competitiespelers uiteraard meedoen met deze Vrijdagmiddagcup. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

De bedoeling is dat de kinderen van te voren aangemeld worden via een Teamers-app. Dat is enerzijds handig voor de trainer om zo te weten hoeveel kinderen hij kan verwachten, maar zéker ook leuk voor de kinderen om te zien wie er nog meer zullen zijn. Meer informatie hierover volgt spoedig.