Voorjaarscompetitie 2018

Inschrijving KNLTB Najaars World Tour, Groene en Gele Competitie 2018

Het voorjaar is nog niet voorbij, maar toch moeten we al weer uitkijken naar het najaar. Gezelligheid, nieuwe vrienden maken en nog beter leren tennissen, dat is waar de World Tour en groene en gele competitie voor staan.

Schrijf je nu in voor de najaar World Tour (rood en oranje) of de groene en gele competitie van 2018.

Je kan je aanmelden via jeugd@bltcwesterhout.nl en geef door in welke categorie (kleur rood, oranje, groen of geel) je mee wilt spelen. Je kunt je met een team aanmelden, maar ook individueel, dan zoeken wij een passend team voor je.

Let op sluiting inschrijving: 20 juni 2018 voor de World Tour en groene competitie. Wil je meedoen aan de Najaarscompetitie in geel, dan moet je je vóór 12 juni 2018 aanmelden.

Wees op tijd met inschrijven want vol is vol en te laat is te laat!

Informatie:

Alle informatie over de World Tour en groene competitie kan je terugvinden op www.tenniskids.nl.

De World Tour en groene competitie is net als bij normale competitie op verschillende parken, maar dan in het klein en duurt maximaal 2 tot 3 uur. Door mee te doen zul je bekend raken met het wedstrijdgevoel, maar belangrijker is het tennisplezier en de gezelligheid!

De inschrijfkosten bedragen € 40,- per team voor de groene en € 100,- per team voor de gele competitie. Deelname aan de World Tour wordt gesubsidieerd door BLTC Westerhout.

Noteer gelijk de dagen in je agenda, de tijden worden later bekend gemaakt.

We zien jullie inschrijving graag en met veel belangstelling tegemoet,

Met sportieve groet,

De Jeugdcommissie
Wendy Kossen, Peter Brokkaar, Vivian Blauwen en Anne-Marie van Ingen