World Tour, Groene en Gele competitie

Inschrijving KNLTB Najaars World Tour, Groene en Gele Competitie 2019

De zomer is nog niet eens echt begonnen en de Voorjaarscompetitie is in volle gang. Wat een prachtig gezicht om iedereen te zien in de mooie competitie shirts! Wij zijn dan ook heel trots dat jullie met grote getalen in deze shirts op de baan staan. Daarvoor dank. Ook zijn we blij en wordt er veel gespeeld met het nieuwe Tri-tennis toestel (naast de kooi), dit toestel is mede mogelijk gemaakt door de club van 100.

MAAR: Nog meer gezelligheid, nieuwe vrienden en nog beter leren tennissen?

Schrijf je nu in voor de Najaarscompetitie van 2019.

Je kunt je aanmelden via jeugd@bltcwesterhout.nl en geef door in welke categorie (kleur rood, oranje, groen of geel) je mee wilt spelen. Je kunt je met een team aanmelden, maar ook individueel, dan zoeken wij een passend team voor je. Per team hebben we een teamleider nodig, heeft jouw vader/moeder of jij zelf interesse laat het ons weten.

Let op sluiting inschrijving: 15 Juni 2019 voor de competitie.

Informatie:

Alle informatie over de competitie kun je terugvinden op www.mijnknltb.nl (tenniskids.nl zal in de toekomst verdwijnen). Mocht je nog geen account hebben op www.mijnknltb.nl dan adviseren we je dit nog te doen, ook voor de jongste jeugdleden. Let op ouders: elk lid een apart account, het bondsnummer hangt hier aan vast. Dit is ook makkelijk om je in te schrijven voor toernooitjes, dat kan niet onder de naam van een ouder. De competitie is net als bij normale competitie op verschillende parken, maar dan in het klein en duurt maximaal 2 tot 3 uur voor Oranje en Groen (voor Rood 1,5 uur). Door mee te doen zul je bekend raken met het wedstrijdgevoel, maar belangrijker is het tennisplezier en de gezelligheid!

Deelname is gratis, de inschrijfkosten voor de competitie teams worden gesubsidieerd door BLTC Westerhout. Noteer gelijk de dagen in je agenda, de tijden worden later bekend gemaakt.