Voorjaarscompetitie 2018

Inschrijving KNLTB voorjaars World Tour, Groene en Gele Competitie 2018

Beste jeugdleden (en ouders/verzorgers),

De winter is nog niet begonnen maar toch moeten we al nadenken over het voorjaar. Gezelligheid, nieuwe vrienden maken en nog beter leren tennissen, dat is de World Tour en Groene en Gele competitie.

Schrijf je nu in voor de voorjaars World Tour (Rood en Oranje) of de Groene en Gele Competitie van 2018.

Meld je aan via jeugd@bltcwesterhout.nl en geef door in welke Categorie (kleur Rood, Oranje, Groen of Geel) je mee speelt. Je kunt je met een team aanmelden, maar ook individueel, dan zoeken wij een passend team voor je.

Let op sluiting inschrijving: 18 december 2017 voor de World Tour en Groene Competitie. Wil je meedoen aan de voorjaarscompetitie in Geel, dan moet je je vóór 1 december 2017 aanmelden.

Wees op tijd met inschrijven want vol is vol en te laat is te laat!

Informatie:

Alle informatie over de World tour en Groene competitie kan je terugvinden op www.tenniskids.nl.

De World tour en Groene competitie is net als bij normale competitie op verschillende parken, maar dan in het klein en duurt maximaal 2 tot 3 uur. Door mee te doen zul je bekend raken met het wedstrijdgevoel, maar belangrijker is het tennisplezier en de gezelligheid!

De inschrijfkosten bedragen € 40,- per team voor de Groene en € 100,- per team voor de Gele competitie. Deelname aan de World Tour wordt gesubsidieerd door BLTC Westerhout.

Noteer gelijk de dagen in je agenda, de tijden worden later bekend gemaakt.

We zien jullie inschrijving met veel belangstelling tegemoet!

Met sportieve groet,

De Jeugdcommissie
Wendy Kossen,  Peter Brokkaar, Vivian Blauwen en Anne-Marie van Ingen