Inlooplessen voor volwassenen

Tennisles voor volwassenen (beginnend / kennismaking) – Slechts €15,- all-in voor 3 lessen van 60 minuten!

Voor alle leeftijden en niveaus!

Start in de week van maandag 28 februari 2022

Speciaal voor de mensen die het tennissen nog moeten leren worden tennistrainingen georganiseerd. Het doel van deze groepslessen is enerzijds het verkrijgen van technische bagage om het spel te kunnen spelen en anderzijds om anderen te leren kennen om mogelijk mee af te spreken om te oefenen. De kosten bedragen slechts €15,- voor een knipkaart voor 3 tennislessen.

De inlooplessen worden georganiseerd op:

  • Maandag van 19:00 – 20:00 uur
  • Woensdag van 20:00 – 21:00 uur

Zo laagdrempelig mogelijk

Om de drempel zo laag mogelijk te houden hebben we er een inlooptraining van gemaakt. Je betaalt alleen als je aan de training deelneemt. Vooraf aanmelden is gedurende de coronacrisis WEL noodzakelijk. Je koopt vooraf een knipkaart voor €15,- die goed is voor 3 tennislessen. Als je deelneemt aan de training zal onze clubtrainer een vakje afstempelen. Je betaalt dus alleen als je aan de training deelneemt!

Tennisracket kopen niet nodig!

Om deel te nemen aan de inlooplessen hoef je (nog) geen tennisracket te kopen. Gedurende deze lessen stellen wij leenrackets beschikbaar.

Moet ik direct lid worden?

Voor de eerste knipkaart (3 lessen dus) hoef je geen lid van onze vereniging te zijn. Wil je daarna verder gaan met tennissen, dan dien je wel lid van onze vereniging te worden. Zie voor meer informatie ook de flyer elders op deze pagina.

Knipkaart bestellen