Inlooplessen voor senioren

Tennisles voor (beginnende) senioren – Slechts €30,- all-in voor 5 lessen van 60 minuten!

Speciaal voor de mensen die het tennissen nog moeten leren worden tennistrainingen georganiseerd. Het doel van deze groepslessen is enerzijds het verkrijgen van technische bagage om het spel te kunnen spelen en anderzijds om anderen te leren kennen om mogelijk mee af te spreken om te oefenen. De kosten bedragen slechts €30,- voor een knipkaart voor 5 tennislessen.

De inlooplessen worden georganiseerd op:

  • woensdag van 20:00 – 21:00 uur
  • woensdag van 21:00 – 22:00 uur
  • zaterdag van 10:00 – 11:00 uur
  • zaterdag van 11:00 – 12:00 uur

Zo laagdrempelig mogelijk

Om de drempel zo laag mogelijk te houden hebben we er een inlooptraining van gemaakt. Je betaalt alleen als je aan de training deelneemt. Vooraf aanmelden is gedurende de coronacrisis WEL noodzakelijk. Je koopt vooraf een knipkaart voor €30,- die goed is voor 5 tennislessen. Als je deelneemt aan de training zal onze clubtrainer een vakje afstempelen. Je betaalt dus alleen als je aan de training deelneemt!

Tennisracket kopen niet nodig!

Om deel te nemen aan de inlooplessen hoef je (nog) geen tennisracket te kopen. Gedurende deze lessen stellen wij leenrackets beschikbaar.

Moet ik direct lid worden?

Voor de eerste knipkaart (5 lessen dus) hoef je geen lid van onze vereniging te zijn. Wil je daarna verder gaan met tennissen / een nieuwe knipkaart kopen, dan kun je in 2020 tegen een gereduceerd tarief lid worden (op dit moment €100,- voor de rest van het seizoen).

Knipkaart bestellen

Wil je hier aan deelnemen? Vul dan hieronder het formulier in!