Club van 100

Sinds 1 januari 2012 heeft BLTC Westerhout een Club van 100. Het doel van de Club van 100 is om financiële middelen bij elkaar te brengen om extra faciliteiten of activiteiten voor BLTC Westerhout te realiseren.

Wat betekent het om lid te zijn van de Club van 100?
– Je steunt de activiteiten van BLTC Westerhout
– Je krijgt het gehele jaar een vermelding op het Club van 100-bord in de kantine. Je kunt ook een bedrijfsnaam vermelden.
– Je kunt ideeën aandragen over de besteding van de opbrengst van de Club van 100
– Je wordt op de hoogte gehouden van de activiteiten van de Club van 100

Wat kost het?
Iedereen die lid wordt van de Club van 100 betaalt € 50,- per jaar. De contributies van de Club van 100 worden op een aparte rekening geboekt en zal buiten de begroting van de penningmeester blijven. Het jaar loopt gelijk aan het kalenderjaar. De betaling verloopt via een acceptgiro.

Wie kunnen lid worden van de club van 100 ?
Iedereen die ouder is dan 18 kan lid worden. Het is mogelijk om individueel, als koppel/familie of als bedrijf deel te nemen.

Hoe word je lid van de club van 100 ?
Op deze pagina is een inschrijfformulier te vinden. Laat hier je naam en e-mailadres achter. De commissie neemt dan z.s.m. contact met je op.

Bij de eerste inschrijving wordt van het betaalde bedrag een bordje gemaakt voor op het Club van 100-bord. We hopen natuurlijk dat je het volgende kalenderjaar opnieuw lid wordt van de Club van 100. In dat geval wordt het bordje opnieuw gebruikt.

Wat zijn de bestedingsdoelen?
Met het lidmaatschap van de Club van 100 steun je BLTC Westerhout. Te denken valt aan oefenmaterialen, (jeugd)activiteiten enz. Het bestuur bepaalt de bestedingsdoelen. Leden van de club van 100 kunnen ideeën inbrengen, die na positief besluit van het bestuur, als nieuw bestedingsdoel worden gepresenteerd. Uiteraard onder verwijzing naar de aanbrenger van dit idee.

In 2016 is er met de gelden van de Club van 100 een speeltoestel aangeschaft.

Commissie
De Club van 100 commissie bestaat uit Harry Duin en Frans van Rossum. Deze Commissie regelt alle dagelijkse zaken en presenteert de bestedingsdoelen in een jaarlijkse vergadering. Hierin worden ook de behaalde doelen verantwoord van het afgelopen jaar. De Commissie bestaat uit minimaal een bestuurslid en ander lid.

Vragen?
Natuurlijk hopen we dat je lid wordt van de Club van 100! Mocht je vragen of tips hebben dan horen wij dat graag via het speciale e-mailadres dat op de contactpagina te vinden is.

Lid worden

Lid worden van de Club van 100? Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Harry Duin of Frans van Rossum neemt dan z.s.m. contact met je op.