Tennisles voor beginnende senioren 2017

Tennisles voor beginnende senioren 2017, inlooptraining voor slechts 5 euro per uur!
Met ingang van het laatste weekend in maart start het nieuwe tennisseizoen bij BLTC Westerhout.

Speciaal voor de mensen die bij ons lid geworden zijn en tennis nog moeten leren worden tennistrainingen georganiseerd. Het doel van deze groepslessen is enerzijds het verkrijgen van technische bagage om het spel te kunnen spelen en anderzijds om anderen te leren kennen om mogelijk mee af te spreken om te oefenen. De kosten bedragen slechts 5 euro per uur.

Er wordt getraind op 2 tennisbanen op de volgende tijden:

» Maandag van 21:00 tot 22:00 uur

» Vrijdag van 19:00 tot 20:00 uur

Leuk idee: Vanaf 21 april organiseren we op vrijdagavond de TOMBOLA. De tombola gaat om 20:00 uur van start. Er worden onderling wedstrijdjes getennist die ingedeeld worden op niveau. Deelname is geheel gratis. Meer informatie volgt spoedig.

Zo laagdrempelig mogelijk

Om de drempel zo laag mogelijk te houden hebben we er een inlooptraining van gemaakt. U betaalt alleen als u aan de training deelneemt. De kosten verbonden aan de training zijn 5 euro per uur die u aan het begin van de training direct betaald. De weken waarin getraind kan worden staan vermeld in het lesschema. Op alle trainingen is het reglement van Frank Janssen Tennis van toepassing.

Tevens kunt u gebruik maken van de mogelijkheden van onze tennisshop op het park. U kunt hier terecht voor het lenen van een racket, een tweedehands racket kopen of gebruik maken van de speciale tarieven voor een nieuw racket.

Voor verdere vragen ten aanzien van de tennislessen kunt u me altijd even mailen op mijn e-mailadres dat op de contactpagina te vinden is of bellen op nummer 06-10429413.

Met sportieve groet, Frank Janssen