Veelgestelde vragen
 

Nieuwe leden

Hoe lang duurt het voordat ik ben ingeschreven?

Indien u zich voor het seizoen heeft ingeschreven dan bent u bij aanvang van het nieuwe seizoen volwaardig lid. Heeft u zich gedurende het seizoen ingeschreven? Dan dient uw inschrijving binnen drie weken volledig te zijn verwerkt.

Hoe kom ik aan een KNLTB pas?

De KNLTB-passen worden altijd afgeleverd aan de bar bij BLTC Westerhout. Is de pas na drie weken na uw inschrijving nog niet aanwezig in het clubhuis dan kunt u contact opnemen met de ledenadministratie.

Hoe zorg ik ervoor dat er een foto op mijn pas komt te staan?

Het invoeren of wijzigen van een pasfoto gebeurt via de Clubapp van Westerhout. Zie deze link voor meer informatie over de Clubapp.

Het lukt mij niet om de foto in te voeren via de app, wat nu?

Indien het niet lukt om uw foto in te voeren via de app dan kan de ledenadministratie dit voor u regelen. U kunt de foto per email versturen naar de ledenadministratie, of u kunt een pasfoto in een enveloppe (met een begeleidend briefje) afgeven aan de bar in het clubhuis.

Krijg ik korting als ik later gedurende het seizoen lid word van Westerhout?

U betaalt een lagere contributie als u gedurende het seizoen lid wordt van Westerhout, zie onderstaand schema voor de alle tarieven:

Inschrijving ingediend na Contributie
1 juli €100
1 september €75

Ik ben nu lid bij een andere vereniging, neem ik mijn ‘oude’ speelsterkte mee naar de nieuwe vereniging?

Uw oude speelsterkte neemt u mee naar de nieuwe vereniging, geef uw bondsnummer op via het inschrijfformulier.

Wijzigingen

Hoe kan ik persoonlijke gegevens wijzigen (Rekeningnummer, emailadres, telefoonnummer etc.)?

Wijzigingen kunt u doorgeven aan de ledenadministratie door middel van een email ledenadministratie@bltcwesterhout.nl (let op! Opzeggingen dienen via de website te gebeuren)

Hoe wijzig ik mijn pasfoto?

Het invoeren of wijzigen van een pasfoto gebeurt via de Clubapp van Westerhout. Zie deze link voor meer informatie over de Clubapp.

Opzeggen

Hoe beëindig ik mijn lidmaatschap?

Opzeggen kan via de pagina lidmaatschap opzeggen.

Ik ben komend seizoen  in verband met werk / studie / blessure niet in staat om te spelen, maar ik verwacht weer in de toekomst te gaan spelen, dien ik dan op te zeggen?

Als u opzegt bestaat er een mogelijkheid dat uw lidnummer komt te vervallen. Naast opzeggen kunt u ook bij de ledenadministratie aanvragen om ‘slapend lid’ te worden. U blijft in dit geval ingeschreven bij zowel de club als de bond en de contributie wordt verlaagd naar €25. U verliest dan wel het recht om vrij te spelen.