4 nieuwe vacatures beschikbaar!

4 nieuwe vacatures beschikbaar!

Beste Westerhouter,

Vacature voorzitter BLTC Westerhout

Harry Duin heeft aangegeven zijn taken als voorzitter van BLTC Westerhout neer te leggen. Wij zijn dan ook naarstig opzoek naar een persoon (m/v) die het stokje van Harry met ingang van het seizoen 2018 wilt overnemen.

Harry over zijn beslissing:

“Na acht jaar voorzitter te zijn geweest van onze prachtige vereniging is het nu tijd voor mij om plaats te maken voor een nieuwe voorzitter. Met veel plezier heb ik al deze jaren, met de verschillende besturen, commissies, Frank, Astrid en andere medewerkers en natuurlijk de leden van BLTC Westerhout mijn functie vervuld. Iedereen bedankt voor het gestelde vertrouwen in mij en natuurlijk blijven we elkaar zien op het park.”

Vacature penningmeester BLTC Westerhout

Onze huidige penningmeester Martijn Spindelaar heeft te kennen gegeven zich kandidaat te stellen voor het voorzitterschap. Dit betekent dat er een vacature ontstaat voor zijn huidige functie.

Het bestuur streeft ernaar dat de opvolgers van Harry en Martijn tijdens de Algemene ledenvergadering op maandag 5 februari kunnen worden gekozen door de ledenvergadering.

Vacature Voorzitter Activiteitencommissie / Commissie recreatief senioren

Ons huidig bestuurslid Dominick Daalhuizen heeft aangegeven zijn taken als Voorzitter Activiteitencommissie / Commissie recreatief senioren neer te leggen. Zodoende is deze bestuursfunctie vacant.

Vacature Voorzitter Media & Communicatie

De huidige voorzitter van deze commissie Jan Pronk is aftredend maar herkiesbaar.

Klik hier of op de onderstaande button voor meer informatie over deze vacatures.

[av_button label=’Klik hier voor de vacatures’ link=’page,445′ link_target=” size=’large’ position=’center’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’orange’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-2lnxrw’]