Tennisles

Tennisvereniging BLTC Westerhout biedt hun leden in samenwerking met tennisschool Jeroen Hoevenberg de mogelijkheid om training te volgen. De gekwalificeerde trainers van tennisschool Jeroen Hoevenberg verzorgen trainingen voor zowel beginners als voor gevorderden en voor jong en oud. Om training te kunnen volgen moet je lid zijn van Westerhout.

Jeroen Hoevenberg

Mijn naam is Jeroen Hoevenberg. Ik ben geboren op 28 November 1983.

In 2005 ben ik een eigen tennisschool begonnen: tennisschool Jeroen Hoevenberg. Vanaf die tijd geef ik al les bij TV Zaansport in Zaandam. In 2008 is de tennisschool uitgebreid naar LTC DEM in Beverwijk. Vanaf 2013 geven wij ook tennisles bij TOB in Amsterdam. Vanaf 2017 in Elckerlyc Purmerend.

Nadat ik mijn MAVO met succes heb afgerond ben ik het CIOS in Haarlem gaan volgen, waar ik mijn tennislicentie A en B heb behaald. Tijdens mijn CIOS opleiding heb ik onder andere stage mogen lopen in Amerika bij Brenda Schultz. Ik gaf les aan kinderen die daar voor een aantal weken op tenniskamp waren. Dit was een hele leuke ervaring!

Ik geef les op alle 3 de verenigingen dus ik zie jullie graag op de baan!

Mijn favoriete tennisser is Roger Federer.

Nikky Olgers

Mijn naam is Nikky Olgers, ik ben geboren op 25 Maart 1994.
Op mijn 6e jaar begon ik met tennis. Ik ben het zo leuk gaan vinden, dat ik al vrij snel 5x in de week ging trainen. Ook heb ik leuke ervaringen gehad met tenniskampen in Barcelona en Zuid-Frankrijk. Mijn hoogste ranking van Nederland onder de 16 jaar was nummer 54.
Nu werk ik sinds 1 April 2013 voor de tennisschool. Op de basisschool wist ik al wat ik wilde worden.. tennistrainster. Op het CIOS in Haarlem heb ik mijn tennisleraar A & B licentie gehaald. Daarnaast heb ik ook mijn loop en conditie trainer specificatie tennis behaald. Binnen de opleiding heb ik veel stage mogen lopen, in het laatste studiejaar mocht ik dit doen bij 3 trainers die getalenteerde jeugdspelers en internationale tennissers op weg naar de top helpen.
Ik zie jullie graag op de tennisbaan om samen met plezier aan doelen te werken.
Mijn favoriete speler is: Rafael Nadal, vanwege zijn doorzettingsvermogen en harde werken!
Andere interesses zijn: mode en op vakantie naar de zon gaan.

3x tennisles voor beginners  (volwassenen) voor slechts €15,-

  • Ontvang voor €15,- een knipkaart voor 3x les van 60 minuten
  • Les op dinsdagavond 20:00 tot 21:00
  • Voor een leenracket wordt gezorgd
  • Start 6 maart 2023

Is tennis iets voor jou maar wil je nog niet direct lid worden? Dan is deze knipkaart iets voor jou! Je krijgt in totaal 3x les van een professionele tennistrainer tezamen met andere beginnende tennissers. Je betaalt alleen €15,- en kunt na deze serie beslissen of je lid wil worden van onze vereniging.

Met de knipkaart kun je op de dinsdagavond  “inlopen”.  Je mag in totaal 3x meedoen in de periode tussen 6 maart 2023 en 25 april 2023. Het uiteindelijke tempo bepaal je zelf. Je kunt de knipkaart binnen 2 weken vol maken maar als je liever om de week komt dan is het ook goed. Voor iedere lesdag wordt een datumprikker opengesteld. Bij 8 inschrijvingen is de les vol.

Dit biedt deze doelgroep de mogelijkheid om voor een scherpe prijs op laagdrempelige wijze kennis te maken met de tennissport, onze tennisvereniging en andere (aspirant-)leden. De inlooptrainingen zullen begeleid worden door een gediplomeerde trainer.