Aad Verhagen verkozen tot Vrijwilliger van het jaar

Aad Verhagen verkozen tot Vrijwilliger van het jaar

AAD VERHAGEN VRIJWILLIGER VAN HET JAAR!

[av_gallery ids=’1637,1638′ style=’big_thumb’ preview_size=’no scaling’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’no scaling’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ av_uid=’av-39puzo’]

Tijdens de goed bezochte vrijwilligersavond is Aad Verhagen door de aanwezigen uitgeroepen tot “vrijwilliger van het jaar”.

Aad Verhagen, die al sinds 1985 lid is van BLTC Westerhout, heeft zich gedurende zijn lange jaren van lidmaatschap altijd voor de vereniging ingezet. Aanvankelijk als lid van de Commissie Parkonderhoud en nu gedurende de laatste 8 jaar als voorzitter van deze commissie.

Aad zorgt er voor met zijn team dat het tenniscomplex aan de Zeestraat er gedurende het gehele tennisseizoen prima uitziet. Het reguliere onderhoud van alles om de banen heen is in handen van deze commissie, maar zij schuwen er ook niet voor de nodige ingrijpende bouwkundige aanpassingen uit te voeren.

Zo hebben Aad en zijn mannen het afgelopen jaar al het voorwerk gedaan om een fantastische terrasoverkapping te realiseren die het toch al fraaie park een nog mooier aanzien geeft.

Voor al dit werk is Aad terecht in het zonnetje gezet!