Aanleg LED-verlichting Tennisbanen – Subsidie van €10.000 van de gemeente Beverwijk

Aanleg LED-verlichting Tennisbanen – Subsidie van €10.000 van de gemeente Beverwijk

De vereniging heeft onlangs geweldig nieuws ontvangen. Het STAK had een genereuze subsidie van € 10.000,- ontvangen van de gemeente Beverwijk. Dit geld was bedoeld als bijdrage voor de langverwachte aanleg van LED-verlichting op de tennisbanen.

Het was een langgekoesterde droom van BLTC Westerhout om de tennisbanen te voorzien van moderne, energiezuinige verlichting. Het zou niet alleen de speelmogelijkheden uitbreiden, maar ook de veiligheid en duurzaamheid van de faciliteit verbeteren. De vereniging had al jarenlang gewerkt aan het realiseren van dit ambitieuze project, maar het gebrek aan financiële middelen had altijd als een obstakel in de weg gestaan.

Met de genereuze subsidie van de gemeente Beverwijk konden wij eindelijk onze droom waarmaken. De aanlegactiviteiten gingen snel van start, met enthousiaste leden van het STAK die vrijwillig de handen uit de mouwen staken om te helpen. De oude verlichting werd verwijderd en vervangen door heldere, energiezuinige LED-lampen. Het hele proces was een ware teaminspanning, en het gevoel van saamhorigheid in de club groeide met elke dag.

De voorzitter van BLTC Westerhout (Casper Spindelaar) spreekt vol dankbaarheid uit over de bijdrage van de gemeente en de onvermoeibare inzet van het STAK die dit heeft gerealiseerd!