Bericht van de voorzitter: het tennisseizoen en het coronavirus

Bericht van de voorzitter: het tennisseizoen en het coronavirus

Beste leden,

Vooralsnog is het tennispark gesloten tot en met maandag 6 april en is de voorjaarscompetitie uitgesteld tot begin mei. Dinsdag 31 maart zal het kabinet bekijken hoe het ervoor staat met Nederland en zal op basis van de situatie op dat moment verdere maatregelen nemen. Wij hebben als vereniging veel begrip voor de maatregelen en vinden het belangrijk dat de gezondheid voorop wordt gesteld. Het stemt ons tegelijkertijd vrolijk dat de tennisbond op de achtergrond haar uiterste best doet om oplossingen voor de voorjaarscompetitie en het toernooischema te bedenken zodat wij, zij het verlaat, ook dit jaar weer kunnen uitkijken naar vele gezellige tenniswedstrijden.

Aangezien het seizoen later start dan gebruikelijk heeft het bestuur van BLTC Westerhout met betrekking tot de contributie het volgende besloten;

Seniorleden

Om het voortbestaan van onze vereniging te garanderen is het noodzakelijk om de seniorleden de volledige contributie van €159 te factureren. Hoewel dit in overeenstemming is met de richtlijnen van de KNLTB realiseren wij ons ook dat volledige facturatie door sommige leden als onrechtvaardig wordt beschouwd. Deze leden willen wij juist nu motiveren om solidair te zijn met de vereniging, wij kunnen alle steun op het moment goed gebruiken.

Verder zal het bestuur zich volledig inzetten om het aanstaande seizoen, ondanks de verlate opening, toch van volledige inhoud te voorzien. Over de wijze waarop kan in dit stadium nog niks concreets gezegd worden, hierover later meer.

Juniorleden

Aangezien bij de jeugdcontributie lessen zijn inbegrepen heeft het bestuur besloten om de facturatie van de contributie van jeugdleden tot nader order uit te stellen. Hierover volgt dus nog communicatie.

Wij wensen iedereen de komende periode een goede gezondheid en willen elk lid motiveren om te blijven werken aan zijn conditie zodat iedereen bij de opening van het park fit op de baan staat. Vanzelfsprekend houden wij jullie op de hoogte als er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Tot snel!

Namens het bestuur,

Martijn Spindelaar
Voorzitter BLTC Westerhout