Ons clubhuis / terras is weer geopend! En nog meer nieuws

Ons clubhuis / terras is weer geopend! En nog meer nieuws

Clubhuis, terras en toiletten weer toegankelijk! Tennispark doordeweeks geopend van 09:00 tot 22:00 uur

Beste leden,

Een groot compliment naar iedereen, de richtlijnen worden goed gevolgd en er wordt intensief gebruik gemaakt van de Clubapp om banen te reserveren. Omdat de afgelopen weken zo goed zijn verlopen kunnen én mogen wij steeds meer organiseren. De gemeente heeft ons toestemming gegeven om de volgende stap naar volledige heropening van ons park te zetten; met ingang van deze week zal de horeca voor onze leden weer toegankelijk zijn. Verder zijn er nog een paar veranderingen, hieronder een opsomming;

  • Clubhuis en terras zijn doordeweeks toegankelijk van 9:30 tot 12:00 en van 19:00 tot sluit;
  • Toiletbezoek is mogelijk bij de wc’s in de kleedkamers;
  • Tennispark is doordeweeks toegankelijk van 9:00 tot 22:00.

Vanzelfsprekend is het ook bij de horeca van belang om de instructies van de verantwoordelijke op te volgen.

Verder is er dit jaar veel vraag naar onze inlooplessen. Fantastisch nieuws dat niet-leden de weg naar ons park weten te vinden en gebruik willen maken van deze inlooplessen, dit willen wij als bestuur graag ondersteunen. Om in deze vraag te kunnen blijven voorzien hebben wij besloten Junior Geel als trainer in te huren, hij zal op woensdagavond deze inlooplessen verzorgen. Wij wensen Junior veel plezier bij het verzorgen van deze trainingen.

Ken je nog mensen die graag kennis willen maken met de tennissport en onze vereniging? Wijs ze dan op onze “knipkaart”: 5x tennisles van een uur voor slechts €30,-. Klik hier voor meer informatie.

Met vriendelijke groeten,

Martijn Spindelaar
Voorzitter BLTC