Flip en Terry zijn de nieuwe uitbaters van ons clubhuis

Flip en Terry zijn de nieuwe uitbaters van ons clubhuis

Flip en Terry zijn m.i.v. het seizoen 2022 de nieuwe uitbaters van ons clubhuis!

Frank en Astrid Janssen zijn al sinds jaar en dag een bekend en vertrouwd gezicht op ons tennispark. Frank en Astrid namen 30 jaar geleden het stokje over van Mauk Smit en zijn sindsdien gedurende het hele tennisseizoen verantwoordelijk voor de tennislessen, het baanonderhoud en het uitbaten van de horeca.

Een druk en intensief bestaan, gedurende het seizoen is het keihard werken geweest om op al deze vlakken onze leden ten dienste te kunnen zijn. Dit betekende gedurende het seizoen dagelijks keihard werken, maar tezamen met de inzet van familie en vrienden hebben zij dit altijd tot een goed einde weten te brengen.

In 2021 hebben Frank en Astrid aangegeven dat zij het volledige takenpakket van lessen, baanonderhoud en de horeca langzaamaan te belastend vonden worden. Een delegatie van het STAK en het bestuur van Westerhout zijn toen gestart met het inventariseren van de mogelijkheden om het uitbaten van de horeca door een andere partij te laten verzorgen. Er zijn met diverse kandidaten gesprekken gevoerd en gelukkig kunnen wij jullie mededelen dat we met Flip Janssen en Terry van der Heiden een nieuwe, maar toch vertrouwde partij hebben kunnen vinden die het stokje gaat overnemen.

Vertrouwde gezichten, maar toch met een nieuwe insteek

Flip en Terry zijn zo’n beetje opgegroeid op het park en waren de laatste jaren al veelvuldig achter de bar te vinden. Met hun evenementenbedrijf Primos Events zijn zij reeds succesvol actief op horecagebied en deze lijn willen zij graag gaan doortrekken binnen ons clubhuis. Het is fijn dat de horeca van ons clubhuis in jonge en nieuwe handen komt, maar dan wel met bekende en vertrouwde gezichten.

Flip en Terry gaan met nieuw elan aan hun nieuwe bestaan als horeca-ondernemers beginnen. Vanzelfsprekend heeft het duo diverse nieuwe ideeën en een eigen aanpak. Hoe dit er concreet uit komt te zien, zullen zij spoedig in een nieuwsbrief met jullie delen. Feit is in ieder geval dat de vertrouwde bar plaats gaat maken voor een nieuw en moderner exemplaar op een andere plek. De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang!

Namens het bestuur willen we Frank en Astrid heel hartelijk bedanken voor hun inzet als uitbaters van ons clubhuis. Zij zullen betrokken blijven bij onze vereniging, de werkzaamheden op het gebied van het baanonderhoud en de tennislessen blijven zij ook met ingang van aankomend seizoen voortzetten.

Uiteraard volgt er – zodra de landelijke coronamaatregelen het toelaten – een afscheidsborrel om terug te blikken op de afgelopen 30 jaar.

Het bestuur