Gezocht: nieuwe voorzitter

Gezocht: nieuwe voorzitter

Beste Westerhouter,

Harry Duin heeft aangegeven zijn taken als voorzitter van BLTC Westerhout neer te leggen. Wij zijn dan ook naarstig opzoek naar een persoon (m/v) die het stokje van Harry met ingang van het seizoen 2018 wilt overnemen.

Harry over zijn beslissing:

“Na acht jaar voorzitter te zijn geweest van onze prachtige vereniging is het nu tijd voor mij om plaats te maken voor een nieuwe voorzitter. Met veel plezier heb ik al deze jaren, met de verschillende besturen, commissies, Frank, Astrid en andere medewerkers en natuurlijk de leden van BLTC Westerhout mijn functie vervuld. Iedereen bedankt voor het gestelde vertrouwen in mij en natuurlijk blijven we elkaar zien op het park.”

Het bestuur streeft ernaar dat de opvolger van Harry tijdens de Algemene ledenvergadering op maandag 5 februari kan worden gekozen door de ledenvergadering.

Klik hier of op de onderstaande button voor meer informatie over deze vacature.

[av_button label=’Meer informatie over deze vacature’ link=’page,445′ link_target=” size=’large’ position=’center’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’orange’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-2gq95v’]