Ledenenquete – Help je mee onze vereniging te verbeteren?

Ledenenquete – Help je mee onze vereniging te verbeteren?

Beste Westerhouter,

Als bestuur proberen we de vereniging zo goed én compleet mogelijk te organiseren. Hoewel we altijd proberen in contact te blijven met onze leden en open te staan voor suggesties is dat niet voldoende om een volledig beeld te krijgen van de wensen van alle leden.

Om deze reden is er een enquête ontwikkeld waarbij de volgende onderdelen van de vereniging worden bevraagd; activiteiten, accommodatie, trainingsfaciliteiten, communicatie en het vrijwilligersbeleid.

Klik hier om naar de ledenenquête te gaan.

De resultaten van de enquête worden gebruikt om ons beleid verder in te vullen en zal worden toegelicht tijdens de aankomende algemene ledenvergadering. Ik spreek dan ook nadrukkelijk de wens uit aan alle leden om te helpen de club verder te ontwikkelen door tien minuten vrij te maken om deze enquête in te vullen. De enquête is anoniem.

[av_button label=’Klik hier om naar de enquête te gaan’ link=’manually,https://nl.surveymonkey.com/r/7TDGHXM’ link_target=” size=’large’ position=’center’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-6vt04′]

Hartelijke groet,

Martijn Spindelaar
Voorzitter BLTC Westerhout