Lid worden

Seniorlid worden

De contributie voor seniorleden (vanaf 18 jaar) bedraagt €171,- per seizoen (eind maart tot eind december) en is inclusief:

Als je lid wordt van Westerhout krijg je een KNLTB-nummer. Dit nummer geeft je het recht om deel te nemen aan in KLNTB verband georganiseerde toernooien en competities. Daarnaast organiseert Westerhout een groot aantal in clubverband georganiseerde activiteiten waaraan je gratis of tegen een kleine vergoeding kunt deelnemen.

De betaling van de contributie geschiedt per automatische incasso of met iDeal. Het is mogelijk om de contributie in 1 keer of in 3 gelijke termijnen te betalen.

Word nu lid bij BLTC Westerhout!

Klik om naar het online inschrijfformulier te gaan!

Jeugdlid worden

Proefles
Ben je benieuwd naar de tennissport en zou je graag een keer een proefles doen? Je bent van harte welkom! Mail dan je naam en leeftijd naar tennisleswesterhout@gmail.com

Strippenkaart
Wil je wel graag tennissen, maar ben je er nog niet helemaal zeker van? Dan kun je eenmalig kiezen voor een strippenkaart.
Met deze strippenkaart is het mogelijk om 3 lessen te volgen zonder direct vast te zitten aan een lidmaatschap van een jaar. Kosten zijn €15.

Contributie

Mogelijkheid om een keuze te maken uit 1 van de 2 jeugdpakketten (1 keer les € 250, 2 keer les € 410).

Kaal lidmaatschap
Wil je als jeugdlid alleen de mogelijkheid hebben om vrij te spelen? Dan bieden wij een “kaal” lidmaatschap aan voor €80,- per seizoen.

Tenniskids blauw
Voor de allerjongsten bieden we gedurende het tennisseizoen een aantal keer lessen aan. Dit zijn 6 lessen voor €30,-.