Tennispark is geopend! De banen zijn speelklaar. Maar…

Tennispark is geopend! De banen zijn speelklaar. Maar…

Ons tennispark is open en er kan weer getennist worden!

Na een koude en natte winter is het onze groundsman Frank Janssen gelukt om de tennisbanen speelklaar te maken. Dit betekent dan ook dat het tennispark per vandaag weer officieel in gebruik kan worden genomen. Ook zal de baanverlichting gedurende de avonduren weer aan gaan en zal het clubhuis weer op de doordeweekse avonden open zijn.

Wel moeten wij helaas een kleine slag om de arm houden. De tennisbanen zijn nog zacht en kunnen nog niet goed tegen vorst en/of neerslag. Mede met het oog op de slechte weersvoorspellingen zouden de tennisbanen weer tijdelijk buiten gebruik gesteld kunnen worden. Hier zal aparte communicatie over volgen. Verder ook een vriendelijke oproep aan iedereen om voorzichtig en netjes met de tennisbanen om te gaan. Bijvoorbeeld, mocht er ergens een kleine kuil ontstaan, graag deze zelf weer dicht maken. Uiteraard ook graag de tennisbanen goed slepen na gebruik.

Namens de vereniging willen wij jullie veel tennisplezier toewensen en iedereen oproepen weer veel te komen tennissen dit seizoen! Houd vooral ook de e-mails in de gaten in verband met de verschillende activiteiten die de komende week georganiseerd zullen worden.