Tennisreis Marbella 2017

Tennisreis Marbella 2017

BLTC Westerhout gaat internationaal en organiseert voor de tweede keer een vierdaags trainingskamp in het prachtige Marbella! Deze vier dagen staan voornamelijk in het teken van tennis en gezelligheid.

image1

’s Ochtends en ’s middags wordt er onder leiding van Frank Janssen getraind en daarna een wedstrijd gespeeld. In de avond bergen we de rackets op en gaan we naar het centrum van Marbella voor een hapje, drankje en een dansje.

Wanneer?
Van donderdag 16 maart tot en met zondag 19 maart 2017

Kosten
De kosten bedragen €300 en hiervoor krijg je een ticket, transfer en drie overnachtingen. De kosten van de baanhuur is niet inbegrepen.

Accommodatie
Er wordt overnacht in een hotel in San Pedro, zie link. Er worden grote kamers geboekt (>200m2) waarin maximaal acht mensen kunnen overnachten.

Verder wordt er getennist bij een lokale tennisclub, zie link

Aanmelden
Lijkt het je dus leuk om vier fantastische dagen door te brengen in Marbella die in teken staan van tennis en gezelligheid, geef je hiervoor op door een email te sturen via ons contactformulier voor zondag 15 januari.

Wat hebben wij nodig;

  • Je volledige naam (zoals in je paspoort wordt vermeld) en je geboortedatum.
  • Het geld (€300) dient overgemaakt te worden naar de rekening van de club: NL65RABO0308018117 tnv BLTC Westerhout.

Vanwege de hoeveelheid banen is de capaciteit wel beperkt, het kan dus zijn dat je helaas niet mee kan omdat we vol zitten.

Voor vragen kan je altijd een email sturen via onze contactpagina.

Flip Janssen & Martijn Spindelaar