Vrij spelen

Jeugdleden mogen altijd vrij spelen op ons tennispark. Leuk juist!

Overdag hebben jeugdleden voorrang op de banen om vrij te spelen. ’s Avonds zijn de banen voornamelijk gereserveerd voor de seniorenleden. Vanaf 12 jaar en bij voldoende vrije banen mag er ook ’s avonds getennist worden. Tijdens de competitieperiode is vrij spelen overdag in het weekend niet altijd mogelijk.

Wil je graag met een vriend of vriendin vrij spelen? Reserveer dan wel even een baan via de Clubapp.

KNLTB Club app uitleg, tips en veelgestelde vragen

Iedereen die wilt komen tennissen moet een baan afhangen, oftewel bespreken.
En dat kan heel gemakkelijk met de club app. Deze app is overigens van de KNLTB en niet van BLTC Westerhout zelf.

Let op, als u zelf ook tennist en de club app gebruikt, moet u toch een nieuw account aanmaken voor uw zoon of dochter. Zo is er bekend wie er een baan bespreekt en dus op het park aanwezig is. De tip hierbij is dat je de inloggegevens van je kind en die van jezelf even noteert in een notitie op je telefoon, zodat in- en uitloggen een fluitje van een cent wordt.

1. Download de app in de App Store of Google Play

De ClubApp is alleen beschikbaar voor mobile devices. Afhankelijk van jouw telefoon kan de ClubApp worden gedownload vanuit de AppStore of Google Play. U zoekt op de term “KNLTB ClubApp”

2. Instellen
in het scherm “Selecteer jouw club” vul je in Beverwijk. Daarna klik je op B.L.T.C. Westerhout.

3. Inloggen

  • de gebruikersnaam is het bondsnummer van je kind (dit staat op de tennispas en als je die nog niet hebt kun je het nummer opvragen bij ledenadministratie@bltcwesterhout.nl
  • Als je nog geen wachtwoord hebt, klik je op wachtwoord vergeten en er wordt een e-mail gestuurd naar het mailadres zoals bekend is bij de ledenadministratie van BLTC Westerhout (soms kan het even duren voor de mail binnen komt en check altijd je spam-folder / ongewenste mail)
  • Als je je wachtwoord bent vergeten, klik je ook op wachtwoord vergeten zodat er een e-mail wordt verstuurd (soms kan het even duren voor de mail binnen komt en check altijd je spam-folder / ongewenste mail)

4. Baan afhangen
Standaard staat de optie ‘Spelen’ al geselecteerd en het tennisbal icoontje is dan ook oranje gekleurd. Klik dan rechts bovenin op ‘Baan reserveren’.
Vervolgens kun je een vrije baan kiezen (herkenbaar door de groene kleur met een plus teken er in) voor vandaag of je kunt een andere dag kiezen door op het agenda icoontje rechtsboven te klikken .

Mocht je nog vragen hebben over de KNLTB ClubApp, kijk dan eens op deze support pagina van de KNLTB.

En mocht je vraag niet beantwoord zijn kun je altijd een mailtje sturen naar jeugd@bltcwesterhout.nl