BLTC Westerhout wint prijs

BLTC Westerhout wint prijs

Tijdens de Sportbeurs die woensdag 9 november j.l. werd gehouden heeft BLTC Westerhout de 2de prijs gewonnen. De prijs was een initiatief van Oostendorp B.V. , de marktleider in lichtoplossingen voor  sportaccommodaties. Oostendorp B.V. bestaat 60 jaar en meende dit te moeten vieren door 3 prijzen onder sportverenigingen in Nederland te verloten. De prijs werd in ontvangst genomen door René Kruidenberg, technisch lid van de Stichting Administratiekantoor Tennispark Duinwijck (STAK). STAK zorgt dat het tennispark up to date is.

De 2de prijs houdt in dat BLTC op kosten van Oostendorp B.V. bij hen voor een waarde van € 10.000,00 een intelligent besturingssysteem voor de baanverlichting mag aanschaffen.

Toen in 1978 de banen 3 tot en met 5 van verlichting werden voorzien is Oostendorp verkozen dit uit te voeren. Sindsdien verzorgt Oostendorp tot tevredenheid het jaarlijks onderhoud. De uitbreiding van de verlichting op de banen 6 tot en met 9 en recent de overgang naar ledverlichting op die banen is eveneens uitgevoerd door Oostendorp.