Inschrijving Interne Dubbelcompetitie geopend!

Inschrijving Interne Dubbelcompetitie geopend!

Inschrijving Onderlinge Donderdag Dubbelcompetitie geopend!

Beste Westerhouter,

Gedurende het najaar organiseren we op de donderdagavond wederom een interne dubbelcompetitie (heren- en damesdubbel). De inschrijving is vanaf vandaag geopend.

Hoe, wat en wanneer?
Het kent dezelfde opzet als vorig jaar; poule-systeem met promotie en degradatie. We beginnen op donderdag 22 september en spelen daarna elke donderdag totdat het weer het niet meer toelaat om verder te spelen (vorig jaar tot begin december). De wedstrijden vangen aan om twee tijden; 19:30 en 20:45 (voorkeuren worden geaccepteerd, geef deze door aan de organisatie). Puntentelling is gewoon doortellen totdat de wedstrijd na 75 minuten is afgelopen.

Met wie kan ik mij inschrijven?
Het is de bedoeling dat je je als team inschrijft. Een team bestaat minimaal uit twee spelers waarbij je er als team voor zorgt dat elke week twee spelers in staat zijn om te spelen.

Wie het eerst komt, die het eerst maalt. Er is plaats voor 20 herenteams en 8 damesteams.

Hoe kan ik mij inschrijven?
Inschrijven kan op meerdere manieren;

  • Via toernooi.nl (klik hier)
    Het is alleen daar technisch niet mogelijk om je met meer dan twee spelers per team in te schrijven. Deze extra spelers kunnen doorgegeven worden via het opmerkingenveld, dit zorgt ervoor dat ook deze spelers bereikt worden per email/sms.

  • er ligt een lijst op de bar (invullen van namen is voldoende).
  • Via een reply op deze e-mail.

Reservelijst
Daarnaast voor de spelers die niet elke week willen meedoen houden we dit jaar een reservelijst bij, mocht er iemand nodig zijn dan word je vrijblijvend gevraagd om een keer in te vallen.

Wij hopen op net zo een leuke en enthousiaste groep als vorig jaar en wij proberen als organisatie er weer net zo een succes van te maken.

Frank Appeldoorn