Onderlinge Donderdag Dubbelcompetitie – Inschrijving geopend

Onderlinge Donderdag Dubbelcompetitie – Inschrijving geopend

Beste Westerhouter,

De inschrijving van de voorjaarseditie van de Onderlinge Donderdag  Dubbelcompetitie is weer geopend! Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan.

  • We gaan van start op donderdag 5 april
  • Op donderdag 14 juni is de laatste speeldag (met Hemelvaart en in de meivakantie wordt er niet gespeeld)
  • Herendubbel en damesdubbel op alle niveaus
  • Inschrijven met een team, minimaal 2 spelers
  • Deelname kost €10,- per team

Er worden wedstrijden van 60 minuten gespeeld. De aanvangstijden zijn 19:00, 20:00 en 21:00 uur.

Let op: alle voorgaande edities van de Onderlinge Donderdag Dubbelcompetitie waren zeer populair. Schrijf je dus snel in want vol = vol.

[av_button label=’Ja, ik schrijf me in!’ link=’manually,Beste Westerhouter, De inschrijving van de voorjaarseditie van de Onderlinge Donderdag Dubbelcompetitie is weer geopend! Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan. We gaan van start op donderdag 5 april Op donderdag 14 juni is de laatste speeldag (met Hemelvaart en in de meivakantie wordt er niet gespeeld) Herendubbel en damesdubbel op alle niveaus Inschrijven met een team, minimaal 2 spelers Deelname kost €10,- per team Er worden wedstrijden van 60 minuten gespeeld. De aanvangstijden zijn 19:00, 20:00 en 21:00 uur. Let op: alle voorgaande edities van de Onderlinge Donderdag Dubbelcompetitie waren zeer populair. Schrijf je dus snel in want vol = vol.’ link_target=’_blank’ size=’large’ position=’center’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’orange’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-23h5by’]