Martijn Spindelaar gekozen tot nieuwe voorzitter

Martijn Spindelaar gekozen tot nieuwe voorzitter

Beste Westerhouter,

Martijn Spindelaar is gekozen als nieuwe voorzitter van tennisvereniging BLTC Westerhout. Hij volgt Harry Duin op die het na 8 jaar voorzitterschap tijd vond voor een frisse wind bij onze vereniging. Tom Weel is benoemd als penningmeester. Voorzitter van de commissie Recreatief senioren Dominick Daalhuizen treed terug en werd bedankt voor zijn bewezen diensten.

Klik hier om een kort verslag van de Algemene ledenvergadering te lezen.

[av_gallery ids=’1239,1240,1237,1238′ style=’big_thumb’ preview_size=’no scaling’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ av_uid=’av-avtw4′]

Martijn Spindelaar, 26 jaar oud, is geen onbekende binnen het bestuur. Hij maakte reeds 4 jaar lang deel uit van het dagelijks bestuur in de functie van penningmeester. In goed onderling overleg tussen Spindelaar en Duin is besloten dat Duin zijn taken als voorzitter neerlegt zodat Spindelaar zich tijdens de Algemene Ledenvergadering kandidaat kon stellen voor het voorzitterschap. Tijdens de Algemene ledenvergadering op maandag 5 februari 2018 is Spindelaar geïnstalleerd. Voor de vrijgekomen functie van penningmeester is Tom Weel benoemd.

Na een dankwoord richting de oud-voorzitter heeft Spindelaar zijn plan voor de aankomende jaren toegelicht. Het meer faciliteren van leden om beter te worden in de tennissport, het structureren van de organisatie en het verhogen van de ambiance op het tennispark vormen hierbij de uitgangspunten.

Spindelaar vertelt: “Ik wil samen met al onze vrijwilligers ervoor zorgen dat de vereniging de komende jaren gaat groeien. Onze overtuiging is door leden te stimuleren om zich op zijn eigen niveau als tennisser te ontwikkelen dat de kansen op een duurzame relatie tussen vereniging en clublid wordt vergroot. Naast het enthousiasmeren van onze eigen leden is het doel om nieuwe leden beter op te vangen zodat zij sneller onderdeel zijn van onze vereniging”.

Een ander uitgangspunt is het verhogen van de ambiance op het tennispark. “Ons tennispark behoort qua ligging – midden in een bosrijke omgeving – tot de mooiste van Nederland. Ondanks de financieel lastige periode die de vereniging heeft gekend kan ik met trots vertellen dat we achter de schermen druk bezig zijn om ons terras te verfraaien zodat met ingang van het komende seizoen iedereen zich welkom voelt bij onze vereniging” aldus Spindelaar.