Vacature voorzitter BLTC Westerhout

Vacature voorzitter BLTC Westerhout

Voorzitter Martijn Spindelaar stopt als voorzitter van BLTC Westerhout.

Mijn vriendin Narèl en ik verwachten medio april ons eerste kindje. We zijn hier vanzelfsprekend erg gelukkig mee en kijken ook met ontzettend veel plezier uit naar deze periode. Hoewel het natuurlijk een leuke periode is verwacht ik ook dat er voor ons een drukke periode zal aanbreken. Om deze reden heb ik, na lang wikken en wegen, besloten om niet nog een periode door te gaan als voorzitter van onze vereniging. Hiermee eindigt na een kleine acht bestuursjaren mijn BLTC avontuur (voor nu dan). Afgelopen jaren heb ik veel geleerd en veel bijzondere dingen mee mogen maken. Het is dan ook dat ik deze keuze dubbel voor mij aanvoelt; ik verlaat een goed functionerend bestuur en een vereniging met nog voldoende uitdagingen.

Ik hoop dat mijn opvolger met net zoveel plezier deze functie invult als ik dat heb gedaan. Daarmee komen we gelijk bij een belangrijk punt, mijn opvolger. Ik wil iedereen motiveren om mee te denken over de opvolging. Ken je iemand die dit wellicht kan en wil? Breng hem of haar in contact met mij! Dan kan ik zo goed mogelijk mijn taken overdragen. Voor iedereen die geïnteresseerd is in deze functie:

Klik hier om de vacature te bekijken.